Monday, March 1, 2010

ok bra

Nu är det mycket bättre! Jag var helt död inombords idag på lektionen, jag trodde att jag hade gjort jättebra ifrån mig på provet, så jag var helt självsäker och längtade tills jag skulle få tillbaks det i handen.
Men så hade jag inte gjort så bra som jag trodde, jag hade t.om gjort rätt dåligt. Hon sa ingenting när hon lämnade provet till mig. Jag ville bara gå hem och gråta. Min läpp darrade jättemycket så jag var tvungen att bita mig i tungan typ hela lektionen.
Det här var ju också för att jag har slutat med nikotin. Jag blev så jävla överkänslig. Gick till Notre Dame och satt utanför med en kaffe och stirrade rakt fram, helt olycklig haha. Sedan gick jag in i katedralen för första gången och stirrade med suddig blick omkring mig, det var jättefint där inne men turisterna som fotade förstörde stämningen lite tycker jag. Kändes inte så "heligt" men, aja.

Handlade mat och sen... handlade jag nikotintuggumin och nu mår jag bättre! Saknar min familj faktiskt.

4 comments:

Marlena Lampinen said...

önskar att jag var där med en dosa snus och någon smarrigt skvaller :(

Marlena Lampinen said...

önskar att jag var där med en dosa snus och något smarrigt skvaller :(

Marlena Lampinen said...

du förtjänar båda kommentarerna.

Anonymous said...

haha nä usch vad jobbigt. hatar den där känslan. speciellt när man har varit övertygad om att det har gått ganska bra - det är då det brukar ha gått ganska dåligt. i alla fall för mig. sen känner man sig töntig som har "haft så höga tankar om sig själv". skitmysigt med kaffe och notre dame. fick en skitfin bild i huvudet.