Friday, April 9, 2010

HE HE HE

Idag fick vi sjunga "Non je ne regrette rien" med Edith Piaf och fylla i meningar i låten på ett papper, det var så jävla kul. Min lärare är så jävla soft, jag skulle svara på om jag drack vin till maten, jag ba "ja självklart" varpå hennes ansikte lyste upp av gillande, hon sa att jag var très sympathique! Hon frågade om jag drack vin varje dag, med förväntansfull blick, jag svarade att jag kanske inte drack prick varje dag, men nästan! Hon gillar mig jättemycket nu!

Jag var helklädd i svart idag till skolan, hade en kort svart klänning och min vintage"kofta" och alla överröste mig med komplimanger och sa att jag var fin. Jag rodnade. Jag kom marcherande till skolan och alla satt utanför och solade, amerikanska tjejen sa "work it!" till mig när jag kom och tysken ba "det är något annorlunda med dig idag.." Jag ba "jag har ju alltid svarta kläder, eller?"

Har köpt 1 euro vin som jag ska dricka ikväll, måste snåla jättemkt nu och bara äta när jag är absolut hungrig, får bara äta två gånger om dagen så att pengarna räcker, och bara köpa två flaskor vin, 1 euros vin... en på fredagarna och en på lördagarna.. kommer klara mig!

1 comment:

Rosanna said...

*blir glad av att läsa* :DDD

(förutom det med pengarna då)