Saturday, February 20, 2010

._.

Vad trött jag är! Här ligger jag i sängen och vill ha apelsinjuice. Här ligger jag och är bakfull.
Hade en skitkul kväll igår, drack en cosmopolitan på en bar med dansgolv som ligger nära oss, den var svindyr. Köpte inget mer på hela kvällen, blev bjuden på en öl av en snubbe vars kompis var skitlik Martin! Jag kollade på honom och trodde nästan att det var martin, så lik var han! Lite längre kanske, men ändå, han var skittrevlig, sa att jag kunde tjäna big big money i paris osv. gav mig komplimanger, sa att jag borde satsa på reklam.. ja ba heh, nä tack, tack ändå.
Hängde iallafall med dom två killarna tills Martinkillen gick till sin fula kille och hånglade, jag var kvar med den andre killen och blev bjuden på öl, det var kul. Viktor gick hem. Fick numret till martinkillen och ska nog hänga med honom ngngång, han verkar kul.

ÄR SÅ SLITEN OCH TRÖTT.


Det gick rätt bra på mitt prov, men när madame Chamblas, som min lärare tilltalas, tog provet stod hon framför en och läste igenom det. Hallå, pinsamt! Viktor blev helt röd i ansiktet när hon gjorde så på honom. Jag såg det men sa inget, för man får inte påpeka när folk rodnar, då blir det bara värre.
Fonetiklektionen gick också bra, trodde att jag inte skulle hitta dit för det ligger rätt långt bort, till skillnad från den andra lektionen som ligger 7-minuters promenadväg härifrån.
Åkte tunnelbana dit, fick byta två gånger, kom fram 20 min innan lektionen började. Min fonetiklärare är COOOL för hon ser ut som en typisk nörd. Hon är jättesmal, lång, gänglig och har kort mittbenat hår med råttfärgad nyans och stora mörka ögon. Hon pratar gulligt och är tuff på något sätt, har lite attityd. Träffade två klasskompisar där med samma tid som jag fikade med efteråt.
Hatar när man ska lyssna på sin röst i hörlurar, när man uttalar. Jag skäms så mycket för mig själv då, tänker att det är sådär alla hör när de lyssnar på mig i klassrummet, pinigt.
Inte så farligt egentligen.

Ett nödvändigt inlägg. Jag är så bakfull, vill väcka Viktor men vågar inte. Ska väl dricka lite kaffe för mig själv.

2 comments:

Elsa said...

verkar soft med skola i paris, förutom de där med att läraren läser upp inför hela klassen fyfan va jobbigt! :(:(:( jag skulle också bli röd :(

Anonymous said...

Alltså hon läser inte upp! Utan när hon tog provet, när man hade skrivit klart det, så stannade hon liksom vid en och läste igenom det, fast helt tyst. Haha. Det var det som var pinsamt, att hon läste det framför en typ, medans hon väntade på att ngn annan skulle vara klar och ge henne sitt prov.

/isabelle