Tuesday, February 9, 2010

va va

Haha jag har lyckats skapa stopp i diskhon, har rensat hela morgonen, så jävla äckligt. Ska gå ut nu och köpa en smal sked att rensa med. Igår var det strömavbrott! Det fixade vi, ska fixa det här också. Lägenheten är så skör.. =(

Tänk om tjejer tyckte om varandra!
Tjejer utan klackskor gillade tjejer med klackskor, tjejer utan hår under armarna gillade tjejer med hår under armarna, alla bara älskade varandra och höll ihop och var systerskapliga åh vilken dröm.

3 comments:

Marlena Lampinen said...

jag gillar alla tjejer!!!!! *jesus*
åh önskar att jag var där och fixade med ditt avlopp. jag brukar hälla kaffe i avloppet på jobbet. det funkar rätt bra! om det är skitmycket kaffe då.

emiliainezellafelixdauvin said...

ingen är perfekt, jag önskar att jag älskade alla men det går inte. jag är blott en människa. det finns dåligt i mig, men det är VALEN vi gör, vad vi väljer att följa, vår elaka lr vår goda sida. *harry p*

nej det jag egentligen skulle säga var rock on! skriv här exakt hela tiden, jag ska försöka lämna facebook därhän och då vill jag kunna veta vad du pysslar med ändå.

och jag vill fortfarande spela betapet med dig, vi får messa varandra.

EMILIA FELI666

Isabelle said...

marlena - va funkar det verkligen? viktor verkar tveksam..

emilia - jag älskar det där citatet! det är så jävla rätt, bra och sant.
jag ska försöka skriva, ska försöka hålla koll på alla andra bloggar också, jag är så dålig på bloggvärlden.

varför har du lämnat facebook? trött på allt skvallrande där?

det vill jag också! beta snart! ikväll kanske.


förresten, skrev det här inlägget för att jag kom på mig själv med att kolla på en silikontjej och tänka "fyfan vad ful. hon kommer aldrig bli snygg vad hon än gör."
=(