Thursday, February 18, 2010

Har ångest av någon anledning, vet inte vem jag är, får ingen bild av mig själv! Vem är jag? Nej, inte riktigt så, men nästan. Eller jo, precis så faktiskt. Får ont i magen när jag tänker på saker som jag inte kan kontrollera, och det är väldigt precisa saker som jag faktiskt inte kan säga, för att det är för pinsamt. Så är det. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det heller, får "bearbeta det" vilket är väldigt Zzzz. Jag vill inte bearbeta, jag vill bara bli av med en del känslor jag får när jag tänker på vissa saker på en gång istället.

A-J-A. Imorgon har jag prov så jag ska nog sätta mig på en parkbänk i solen och plugga, ta en paus och titta runt med mina kisande ögon på vackra staden Paris.

Haha nej, jag ska faktiskt ligga kvar här i sängen och plugga. Ska bara köpa mjölk så att jag kan dricka kaffe till pluggandet, älskar att handla mat här, även fast jag saknar vissa "godsaker" från Sverige.

Jo jag får ont i magen av en viss tävling jag inte har bett att få vara med i!

Åh jag är så omogen!

Jag har jätteont i magen.

Iallfall, jag valde att ha fonetiklektioner klockan 9.30, alltså innan min lektion som startar 12. Jag kunde ha valt att ha lektionerna EFTER kl 14, när min lektion slutar, men när jag pratade med personen som skötte kursena blev jag så osäker och vågade inte formulera meningen rätt, så jag hamnade på 9.30. Det är bara att acceptera. Viktor vågade säga att han ville ha eftermiddag, jag är avundsjuk.

A-J-A. Morgonstund har guld i mun. (nätter är tusen ggr mer guld men skitsamma)

1 comment:

Anonymous said...

HAHAHA du skriver bäst! Du är ett ärligt kvinnogeni! Its funny because its true! Jag vill va som du!

Utropstecken utropstecken utropstecken!!!